Een AromaTouch behandeling is een zeer bijzondere techniek, waarbij ik gebruik maak van de oliën van doTERRA.

AromaTouch massage begin

Deze oliën zijn 100% zuiver en zorgvuldig gewonnen uit biologisch geteelde planten.

Ze bevatten geen vulmiddelen of kunstmatige ingrediënten die de kwaliteit van de olie kunnen verminderen. Ze zijn vrij van verontreinigingen zoals pesticiden en andere chemische substanties en voldoen aan de hoogste kwaliteits-, zuiverheids- en veiligheids-standaarden in de industrie / CPTG Certified Pure Therapeutic Grade®.

AromaTouch massage olie op rug druppelenDe techniek welke ik toepas is ontwikkeld door Dr. David Hill, een leidend expert op het gebied van integratieve geneeskunde en therapeutische toepassingen van essentiële oliën.

Ik ben gecertificeerd door doTERRA  om deze AromaTouch™ behandeling te mogen geven.

AromaTouch is een ontspannende behandeling met 8 pure, essentiële oliën (enkelvoudige of gemengd), welke ik aanbreng op de meridianen (energiebanen) en reflexpunten van het hoofd, rug en voeten (handen optioneel) . De zachte aanraking en de werking van de essentiële oliën zorgen voor een unieke ervaring.

Doordat de oliën helpen het zenuwstelsel van je lichaam in evenwicht te brengen, zul je merken dat je minder lichamelijke en emotionelke stress ervaart. De speciale AromaTouch techniek zorgt ervoor dat je lichaam weer in balans komt, en je de positieve energie weer voelt stromen.

 

Essentiele olien voor AromaTouch massage

Elke behandeling bestaat uit 4 belangrijke fasen

Stressvermindering

Hierbij maak ik gebruik van oliën die je lichaam helpen ontspannen. Stress kan voor veel ongemakken zorgen in je lichaam.

Verbeteren van het immuunsysteem

Dit tweede deel is gericht op het versterken van jouw immuunsysteem, zodat je lichaam beter in staat is zich te verdedigen tegen invloeden van buitenaf.

Vermindering van ontstekingsreacties

Veel mensen ondervinden hinder van pijn door ontstekingsreacties in je lijf. In de derde fase werk ik met twee oliën die helpen bij pijn en ontstekingen.

Bevorderen van homeostase

Homeostase is een toestand waarbij alle functies in het lichaam in balans zijn met elkaar en de communicatie tussen weefsels en organen optimaal is. De vierde en laatste fase van de massage is hierop gericht.

 

Deze massage duurt 45 minuten en kost € 60,=

 

door mijn hart naar jouw hart

AromaTouch olien

Aromatouch logoAromaTouch logo doTERRA