Essentiële oliën

Essentiële oliën zijn oliën die gewonnen zijn uit de wortels, schors, stengels, bladeren, bloemen, vruchten en takken van planten en bomen.

Het zijn zeer geconcentreerde oliën (50-70 keer meer werkzaam dan kruiden) met een breed scala aan gebruiksmogelijkheden. Als je 100% zuivere natuurlijke oliën bezit, dan zijn deze uitstekend in te zetten om je gezondheid te verbeteren en evenwichtiger in je vel te komen.

CPTG

Er zijn vele oliën op de markt maar de meeste hebben niet de zuivere graad die de oliën van doTERRA wel hebben. Om die reden hebben wij ervoor gekozen enkel de essentiële oliën van doTERRA te gebruiken. Deze voldoen aan de hoogste kwaliteits-, zuiverheids- en veiligheidsstandaarden in de industrie / CPTG Certified Pure Therapeutic Grade®. Klik hier als je meer wilt weten over de testmethoden.

doTERRA is Portugees voor “Gift van de aarde”

Deze gift reikt ons middelen aan om op een niet giftige manier onze gezondheid te ondersteunen. Maar dat niet alleen. De gift is groter. Door het netwerk van gebruikers, hoogopgeleide en ervaren botanici, chemici, gezondheidswetenschappers en beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg hebben wij toegang tot kennis die ons helpen de oliën op een doeltreffende manier in te zetten. Wij hebben inmiddels ons medicijnkastje vol chemische middelen van de farmaceutische industrie kunnen vervangen en voelen in al onze cellen dat dit kloppend is, want de natuur kent geen bijwerkingen.

Toepassingen

Aromatisch
– beïnvloedt de stemming
– reinigt de lucht

– opent luchtwegen

 


Direct op de huid
– Werkt snel. Wordt binnen 30 seconden door je bloedbaan opgenomen
– Plaatselijk aan te brengen
– Massage
– Onmiddellijke verlichting
– Ondersteunend voor het immuunsysteem

Inwendig gebruik
– Ontgift het lichaam
– Spijsverteringssysteem
– Mond
– Keel
– Lever
– Urogenitaal systeem en darmkanaal

Virussen en bacteriën

Antibiotica kan onze celwand niet binnen dringen en geen virussen bestrijden, essentiële oliën dringenwel de celwand binnen en kunnen hierdoor een invloed hebben op onze gezondheid

Het bedrijf doTERRA

doTERRA is in 2008 opgericht door 7 ervaren business, wellness en essential oil experts die zonder andere investeerders met 100% vertrouwen, betrokkenheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid het bedrijf hebben laten groeien naar de grootste essentiële olieleverancier van de wereld.

Zij hebben ervoor gekozen hun producten te verkopen via een systeem van ervaren en delen. Adviseurs die spreken uit eigen ervaring geven je toegang tot deze prachtige producten.

De oliën van doTERRA worden gewonnen uit planten die groeien in hun natuurlijke omgeving over heel de wereld. doTERRA werkt met kleine locale boeren en levert een bijdrage aan zijn gezin en de gemeenschap. Zij betalen een eerlijke prijs en bouwen scholen, ziekenhuizen en waterputten.

Klik op Source to You voor de indrukwekkende projecten van doTERRA

doTERRA staat voor

– Stabiel inkomen boeren
– Eerlijke en tijdige betaling
– Opbouwen leverancierscapaciteit
– Lange termijn partnerschap
– Eerlijke arbeidsomstandigheden
– Samenwerking bevorderen
– Respect voor de natuur
– Gemeenschapsontwikkeling

 

doTERRA en ik

In januari 2018 hebben mijn man ik kennis gemaakt met de essentiële oliën van doTERRA. We hebben de oliën geroken en wisten gelijk; dit is zo puur, zo zuiver, dit raakte ons diep van binnen. Alsof er een herinnering boven kwam uit een ver verleden.

We hebben een set aangeschaft met de meest gebruikte oliën waardoor we in één keer de halve medicijnkast konden leegruimen. Oliën die ons ondersteunen in ons welzijn, die ons de nachtrust weer terugbracht, die wondjes eerder doet genezen en maagtabletten & paracetamol doet vervangen.

We kwamen in een netwerk terecht waar oude plantkennis beschikbaar is. We leren elke dag van ervaringsdeskundigen en wetenschapper die hun kennis delen in dit netwerk.

Deze oliën helpen ons op fysiek vlak, mentaal, spiritueel en emotioneel. Deze oliën werken op een holistische manier op al onze lagen. Zo anders dan we voorheen deden waarvan we nu zien dat het enkel symptoombestrijding is.

doTERRA heeft ons nog verder wakker gemaakt. Het helpt ons terug te komen bij onszelf en bij de natuur. Wat feitelijk één en hetzelfde is. Wij zijn natuur!!

Wat wij op dit moment in ons leven ervaren is ongekend. We bevinden ons in een natuurlijke flow, alles stroomt. Het brengt ons naar onze essentie.

We willen heel graag anderen mee laten ervaren wat wij ervaren. Wil jij ook een gezonder leven?

De inzet van essentiële oliën kunnen je daarbij helpen.

 

Wil jij direct een product van doTERRA kopen, klik dan op de knop hiernaast. Deze site is helaas (nog wel) grotendeels in het engels.

Als je geïnteresseerd  bent maar je wilt eerst meer weten of als je met korting wilt kopen, neem dan contact op met me via het contactformulier of gewoon via WhatsApp of telefoon

 

door mijn hart naar jouw hart