Leuk dat je mijn site bezoekt en kennis wilt maken met mij.

Ik ben Franc en geboren in 1967 in een klein Brabants dorp. Ik woon, samen met mijn man Marco, in Amsterdam waar ik een kleine praktijk aan huis heb. Ik heb twee kinderen uit een huwelijk met een vrouw en inmiddels twee kleinkinderen.

Mijn levenservaringen hebben mij gevormd tot wie ik nu ben. Daar zaten zeer harde en moeilijke lessen tussen maar ik zou ze voor geen goud hebben willen missen.  Ik ben juist dankbaar dat ik ze heb mogen ervaren, want de ervaring heeft me gemaakt wie ik nu ben. Minstens zo dankbaar ben ik voor de intense vriendschap met Josca H. Deze wijze vrouw heeft mij spiritueel doen ontwaken en me vervolgens verplicht zelf op zoektocht te gaan en maakt dat byFranc bestaat.

Ik durf oprecht te zeggen dat ik een zeer gelukkig man ben. En ik weet dat gelukkig zijn voor iedereen is weggelegd, ongeacht de levensomstandigheden.

Geluk zit in je, in je hart. Je vindt het echte geluk nooit in de buitenwereld.

Het is mijn missie jou te inspireren om ook gelukkig te worden.

Ik geloof dat wij allen één zijn, afkomstig van dezelfde bron. Wij zijn de druppel in de oceaan en tegelijkertijd de hele oceaan. Het ligt in ieders vermogen gelukkig te zijn. We hoeven alleen maar ons hart daarvoor te openen.

Ik help je graag bij dit proces.

Ik ben ingewijd in Reiki I en Reiki II en in de zomer van 2018 zal ik ingewijd worden tot Reiki Master. Ik zet Reiki in tijdens al mijn behandelingen, het maakt alles extra krachtig.

Ik heb de opleiding tot Tantra Masseur en Tantra Therapeut gevolgd bij True Tantra Amsterdam. Door Tantra kan ik je helpen om weer in contact te komen met jezelf, je leren je lijf te voelen en te ervaren hoe krachtig seksuele energie kan zijn. 

2018 is echt het jaar waarin Marco en ik de genezende kracht van de natuur (her)ontdekt hebben. Door het gaan gebruiken van essentiële oliën van doTERRA is er een hele nieuwe wereld opengegaan en door de kracht van een internationaal netwerk hebben we toegang tot een gigantische bron van kennis, welke ons helpt gezonder en bewuster te leven.

Om meer tools in handen te krijgen om anderen te kunnen helpen ben ik in 2017 gestart met de opleiding tot holistisch therapeut. Door mensen vanuit een holistisch perspectief te bekijken ontstaan er mogelijkheden om doeltreffender te helpen. Dit wil zeggen dat ik niet alleen kijk naar je klachten, maar naar jou als heel mens, op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en op spiritueel niveau.

Op het moment dat er een verstoring op één of meerdere niveaus optreedt, ontstaat er een onbalans. Deze onbalans kan leiden tot allerlei klachten, van lichamelijke klachten (bijvoorbeeld hoofdpijn, rugpijn, buikpijn en moeheid), emotionele klachten (als angst, lusteloosheid en burn-out) tot geestelijke klachten (stress, depressie, rusteloosheid, onzekerheid en dergelijke). 

De methodes en hulpmiddelen die ik ter beschikking heb, helpen je, je pijnen te helen, je lichaam te ondersteunen in haar zelfhelend vermogen en je weer terug te brengen in contact met jezelf en de natuur, wat feitelijk één en hetzelfde is. Jij bent natuur. 

door mijn hart naar jouw hart
Josca (1966-2014)