Het is een massage zonder happy ending, maar ik verzeker je dat je na afloop absoluut HAPPY zult zijn. Het is ook zeker geen seks, al zullen er doorlopend seksuele gevoelens zijn die zich kunnen vertalen in een erectie, soms bij jou, soms bij mij, soms bij beide. Dat is helemaal okay!! Het zal nog meer energie genereren. De energie die ervan vrij komt gebruiken we niet zoals we zouden doen als we seks zouden hebben. Het is er geheel op gericht om het jou ten goede te laten komen. Jij mag je overgeven aan de energie die ontstaat, jij mag deze energie je lichaam laten vitaliseren.

Het doel is een diepe staat van ontspannenheid te bereiken en je contact te laten maken met je heilige energie.

Een Tantra sessie onderga je niet passief liggend op een massagetafel!!! We gaan samen aan de slag op een futon matras op de grond.

Tijdens de massage zal ik gebruik maken van Hot Stones voor een diepere ontspanning van de spieren. Ik eindig je massage door je een klankbad te geven met klankschalen.

Door een Tantra sessie kom je in contact met je eigen lijf.

 

Ik werk, net als alle andere TrueTantra masseurs, volgens het unieke protocol en de ethiek van de TrueTantra Methodologie, waardoor je verzekerd bent van een respectvolle en holistische ervaring op het gebied van Tantra.                                  Truetantra.eu

door mijn hart naar jouw hart